INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Ahir va començar un nou servei amb l’objectiu de millorar la informatització de l’ecoparc de Castelló. Ara ja tenim instal·lat un bàcul electrònic amb una barrera, per a facilitar als usuaris de l’ecoparc la seua tirada de residus, per entendre el nou sistema d’informatització tindrem durant un temps una educadora ambiental.

Fa uns mesos ja vam informar que l’ecoparc de Castelló disposava del nou dispositiu per a enregistrar la nova aplicació de mòbil que compta i registra les aportacions de residus que fem i així aconseguir que qui més recicle menys pague, ara ja tenim el bàcul i la barrera que automatitza tot el sistema.

Molts dels residus que generem NO són fem i hem de dipositar-los a l’ecoparc. Utilitzant l’ecoparc de Castelló que pertany al Consorci Ribera i Valldigna estem protegint el nostre medi ambient.

Aquesta nova millora esta dins dels programes d’informatització del Consorci Ribera i Valldigna posats en marxa a primers d’any, als quals la Regidoria de Medi de l’Ajuntament de Castelló es va adherir. Des d’ara, tant els usuaris com el personal operari disposa d’uns dispositius mòbils per tal de registrar les aportacions de residus de la nostra ciutadania, i aconseguir que qui més recicle, menys pague.

PUBLICITAT

Gràcies per reciclar.

Regidoria de Medi
Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -