- PUBLICITAT -

 

Castelló Notícies, mitjà digital, privat i  independent vol felicitar a l’Ajuntament de Castelló per aquest nou servei que posa a l’abast de tota la ciutadania, encara que aquest és un servei que molts pobles ja fa temps que tenen funcionant, sempre és millor tard que mai, fins ara el nostre Ajuntament havia tingut coses paregudes, però que no eren tan fàcils de manejar i ni tanta gent disposa de la ferramenta per accedir al servei que ara ofereix.

El servei per Whatsapp 647 47 94 85 anomenat “Incidències Castelló”, té molts avantatges per a rebre incidències i estar informat per part de les institucions del que realment la ciutadania li preocupa o li suposa un problema, que són:

Comunicació immediata: Els veïns i veïnes poden enviar missatges directament a través de WhatsApp, la qual cosa permet una resposta ràpida i eficient.

PUBLICITAT

Accessibilitat: WhatsApp és una aplicació àmpliament utilitzada, cosa que significa que és fàcilment accessible per a la majoria dels castelloners i castelloneres.

Cost: WhatsApp és gratuït d’usar, cosa que significa que no hi ha costos addicionals per a la institució com per als usuaris.

Informació detallada: La ciutadania pot enviar fotos, vídeos i missatges de text detallats per a proporcionar informació detallada sobre la incidència.

Historial de conversa: Totes les converses es guarden, la qual cosa permet als responsables del servei revisar les incidències anteriors i proporcionar una resposta més informada.

Encara que la secció d’imatges a millorar de Castelló Notícies continuarà funcionant, des d’ací recomanem que feu servir aquest nou servei, ja que és molt directe i és la institució la que realment té mitjans i recursos per solucionar els problemes.

- PUBLICITAT -