- PUBLICITAT -

L’Ajuntament de Castelló lliura les Mencions d’Honor, destacant la contribució de Matilde Borja Talens i la Junta Local Contra el Càncer de Castelló

Reconeixement a Mati Borja Talens
Reconeixement a la Junta Local Contra el Càncer de Castelló

CN | Aida

Castelló ha celebrat hui el Nou d’Octubre amb diversos actes que han tingut com a escenari principal la plaça de l’Ajuntament. Aquesta data, que rememora l’entrada de Jaume I a la ciutat de València el 1238, es converteix en un moment idoni per a reconéixer a figures i entitats que han contribuït al desenvolupament i enriquiment de la cultura i societat castellonera.

A les 12.00 h, s’ha dut a terme l’acte de lliurament de les Mencions d’Honor de l’Ajuntament. Enguany, les personalitats i entitats reconegudes han estat Matilde Borja Talens i la Junta Local Contra el Càncer de Castelló. Abans d’aquest emotiu reconeixement, s’han entregat els premis del concurs de dibuix infantil “Nou d’Octubre” i del I concurs de fotografia de les Festes Majors i de Moros i Cristians de Castelló 2023.

L’ambient festiu i cultural ha estat garantit pel grup de Danses “Rebombori de Gandia”, que ha amenitzat l’acte amb les seues tradicionals danses.

Matilde Borja Talens, una de les guardonades, ha volgut compartir unes paraules amb els assistents: “Estic molt contenta i agraïda per haver pensat en mi per aquest reconeixement. Jo sóc molt del meu poble, i no he fet més per les circumstàncies. Estic molt satisfeta i no puc demanar més”.

Com a colofó de la celebració, s’ha disparat una mascletada al parc de l’Estació.

Des de Castelló Notícies, ens unim a la celebració i enviem una cordial felicitació a tots els premiats i guardonats del dia.

| GALERIA | Guardons Nou d’Octubre de 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -