- PUBLICITAT -

La formació gratuïta, de 35 hores, busca empoderar als participants en l’ús de les xarxes socials i estratègies de màrqueting digital

CN | Aida

L’Associació d’Ames de casa Tyrius Castelló, compromesa amb la formació contínua i l’adaptació a les noves tecnologies, ha organitzat un curs completament gratuït sobre màrqueting digital i xarxes socials. Amb una durada de 35 hores, aquesta formació està pensada perquè els participants adquiresquen coneixements pràctics en l’ús i gestió de les principals plataformes digitals.

El curs tindrà lloc des del 30 d’octubre fins al 9 de novembre. Les sessions s’impartiran en horari de vesprada, concretament de 16.00 h a 20.23 h, al cèntric emplaçament de la plaça de l’Església núm. 10 de Castelló.

Aquesta és una gran oportunitat per a totes aquelles persones interessades en el món digital, siga per aprofundir coneixements, siga per iniciar-se en aquesta apassionant àrea. Les xarxes socials s’han convertit en eines fonamentals per a la comunicació, el treball i el lleure, i dominar-les pot obrir moltes portes tant en l’àmbit professional com personal.

PUBLICITAT

Si desitgeu obtenir més detalls o aclarir qualsevol dubte, l’Associació posa a disposició dels interessats el número de telèfon 663 239 713. No perdeu aquesta oportunitat de formar-vos de la mà d’experts en la matèria. Vos esperem per submergir-nos junts en el món digital!

- PUBLICITAT -