- PUBLICITAT -

 

El Centre de Salut de Castelló informa què fer en cas de necessitar els serveis del personal sanitari.

Sempre es deu sol·licitar els seus serveis  amb cita prèvia i mitjançant contacte telefònic al 96 245 72 40 i el personal sanitari els donarà les indicacions necessàries, moltes questions se solucionen per telèfon, és una manera molt eficaç d’evitar que els pacients es posen en contacte amb l’ambient sanitari, cal venir a les hores citades, no abans,. El Centre insisteix que NO es pot acudir  sense haver ser requerit pel personal sanitari..

PUBLICITAT

En cas que el personal sanitari us diga d’assistir al centre recordeu que cada sala d’espera té un aforament determinat i hem de respectar-lo per a tractar d’evitar en la mesura del possible contactes de risc a les sales d’espera.

Infografia per a reforçar la informació

Normes bàsiques de funcionament del centre.

Tot el relacionat amb informes mèdics del centre o de l’hospital, receptes, justificants, baixes, resultat d’analítiques i proves realitzades,…. es pot gestionar per telèfon i el pacient tan sols passarà pel taulell per a recollir els papers que necessiten però sense entrar a les consultes.

Molt important, les urgències també han de gestionar-se per telèfon, en la mesura del possible i és important que quan parle amb el personal sanitari li explique tots els símptomes i molèsties que presenta perquè el facultatiu puga valorar tot el quadre clínic.

Les consultes d’infermeria, de controls, també es recorrerà a realitzar contactes telefònics, sempre que siga possible per a valorar l’estat del pacient. Si la infermera valora que ha de passar pel centre ja li ho indicarà i li donarà cita per a la visita.

És important que si se li dóna una cita, acudisca al centre a l’hora indicada, no abans, ja que el centre té un aforament limitat a cada sala d’espera. Això és també per a les cites de cures i injectables, ja que només poden haver-hi tres pacients a la sala d’espera d’aquestes.

Les analítiques es continuen realitzant els dilluns, dimecres i dijous. Se’ls dóna un número per control i organització del personal sanitari, però per a evitar les aglomeracions s’estan realitzant per torn d’arribada. El sistema és un poc diferent al que teníem. L’entrada és per la porta d’urgències, i han de deixar un espai entre els pacients. El pacient passarà un a un pel taulell d’urgències i el personal sanitari del centre després de prendre-li la temperatura i comprovar el nom del pacient se li donaran els tubs que li corresponen i quan estiga lliure una taula d’extraccions, el pacient li entregara els tubs a la infermera i es procedirà a l’extracció. Una vegada finalitzada, el pacient tornarà a eixir per la porta d’urgències. Per això és important que la gent no s’amunteguen a la porta.

Volem informar que cada vegada estem fent més tests de PCR i és molt important que la gent es consciencie que han de mantindre un aïllament a la seua casa des del moment de la recollida de la mostra fins a obtindre els resultats d’aquests. És un perill per a tota la població el fet que no se seguisca aquest aïllament.

Infografia per a reforçar la informació

Infografia per a reforçar la informació

És molt important la rentada de mans, i l’aplicació continua de gel hidroalcohol, guardar la distància de seguretat interpersonal com a mínim  d’1,5 metres i a partir de sis anys estem tots i totes obligats i obligades a l’ús de la mascareta en tot moment a la via pública, a espais a l’aire lliure i a espais tancats d’ús públic o oberts al públic.

Infografia per a reforçar la informació

El Centre de Salut de Castelló dóna les gràcies a totes i tots els seus usuaris per la seua col·laboració i prega a la gent que no es relatxe i continue complint les normes establertes per la Conselleria de Sanitat.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.