- PUBLICITAT -

 

Pas de núvols, ponent, temperatures suaus i poca pluja per a la recta final de la setmana

Tan hui divendres com el cap de setmana, i segurament també els primers dies de la setmana que ve, tornarem a comprovar l’efecte que tenen les borrasques atlàntiques al País Valencià.

Des d’ahir arriben amb més activitat (tampoc molt més) i estan deixant algun ruixat un poc més intens per l’interior, però en vindre acompanyats de vents de ponent i llebeig que són molt secs les pluges no poden ser massa destacades.

PUBLICITAT

Així que encara que al mapa previst per a demà hem dibuixat bona cosa de núvols i hem posat pluges només per l’interior podran deixar algun registre ‘aseat’ perquè a la costa només cauran quatre gotes i fins i tot el més de tacat serà les temperatures que tindrem a migdia amb valors al voltant o per damunt dels 20 graus.

Demà dissabte el vent bufarà de mestral al nord. Més fort i més fresc afavorint un descens de les temperatures. Com més al sud les temperatures baixaran menys i encara hi haurà observatoris on quedaran al voltant dels 20 graus.

Els núvols desfilaran acompanyant el vent i només cal esperar ruixats dèbils que seran més probables al nord.

Diumenge tancarem la setmana amb temps variable i insegur i amb precipitacions que afectaran el centre i el sud del País. Dilluns escamparan els núvols per a tornar a ser més abundants dimarts.

Com podeu comprovar encara som immersos en la dinàmica de fronts atlàntics que ací deixen poca pluja i mantenen les temperatures molt suaus.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -