- PUBLICITAT -

Baixen un poc les temperatures però tampoc massa

CN | Jordi Payà

El cap de setmana hem patit molta calor. Podem dir que ha sigut excessiva i ens ha obligat a fer vida d’estiu.

El problema que no és ni normal ni bo, perquè ara els arbres i el cos humà el que demanen és més fresca per anar perdent la fulla i per habituar-nos a temperatures més baixes de cara a l’hivern.

Està previst que hui no faça tanta calor, però no en farà molta menys. Els termòmetres tornaran als valors de la setmana passada, als registres que teníem abans que les temperatures feren la repuntada dissabte i diumenge.

A les temperatures nocturnes els ha costat baixar després de les altes temperatures d’ahir i serà cap a migdia quan notem que volen començar a baixar.

PUBLICITAT

Demà dimarts el dia ja començarà més fresc i també baixaran algun «grauet» les temperatures. Només veurem alguns núvols durant el dia que seran més abundants i probables a la costa.

La primera setmana d’octubre tampoc ens depararà grans emocions meteorològiques. Fins i tot dijous i divendres farà de nou un poc més de calor i l’ambient serà més bascós, ja que el cel quedarà més cobert de núvols baixos que en principi no deixaran precipitacions.

Tingeu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -