- INFORMACIÓ -

 

Segons ha informat l’Ajuntament de Castelló va ha intensificar-se el control per desobeir les restriccions fetes a la ciutadania que es desplaçen pel poble sense una causa justificada.

PUBLICITAT

Els controls anunciats seran més intensos en aquells llocs o franges horàries que específicament es puguen veure afectats per les restriccions. L’Ajuntament subratlla que la limitació de la llibertat de circulació és en tota la via pública i que només es pot eixir al carrer en els casos recollits en l’esmentat decret.

Tant des de la Corporació del Consistori Castelloner com la Policia Local i la Guàrdia Civil insisteixen a demanar responsabilitat a la població i es recorda que tots hem de posar de la nostra part per a evitar que l’actual situació d’alarma sanitària es prolongue més temps.

Enfront a aquests comportaments, l’alcalde de Castelló, Òscar Noguera, ha contraposat les nombroses mostres de solidaritat amb l’Ajuntament, Centre de Salut i Policia Local, que s’estan rebent per part de particulars i empreses del municipi, que no han dubtat a posar al servei de l’autoritat local els seus mitjans materials per a ajudar en aquests moments difícils.

Òscar Noguera vol agrair a totes i tots la seua col·laboració desinteressada davant la situació d’alarma sanitària i ha tornat a fer una crida a la població a romandre als seus domicilis i respectar les normes de confinament per a poder “acabar el més aviat possible i tots junts amb aquesta plaga“.

És molt important que seguiu les recomanacions de seguretat per a no contagiar-vos pel COVID-19.

Per això, no eixiu de casa si no és necessari.

- PUBLICITAT -