- INFORMACIÓ -

 

Museu del bestiari festiu tradicional valencià dels ‘Xirimiters de Castelló de la Ribera’ es tracta d’un espai d’uns 150 metres quadrats, on dels ‘Xirimiters de Castelló de la Ribera’ exposem de manera permanent quan no estan els elements itinerants, tots els materials artesanals que formen part d’aquesta associació, perquè la gent del País Valencià puga conéixer més coses sobre aquest apassionant món des de com es construeix un gegant o cabut a com ballar-lo.

PUBLICITAT

El Museu del bestiari festiu tradicional valencià dels ‘Xirimiters de Castelló de la Ribera’ es troba al carrer Doctor Fleming, 10 de Castelló, a la Ribera Alta. Les visites es poden realitzar mitjançant cita prèvia contactant amb Emili Someño (639 684 307) i Bryan Richart (665 585 921).

També amb aquests contactes poden realitzar consultes de totes les activitats que realitzen relacionades en aquest món festiu tradicional valencià. Aquest grup fa més de quaranta anys que està fent festa per tot el País Valencià, recuperant tradicions del nostre estimat poble valencià i portant el nom de Castelló per tot arreu.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

Museu del bestiari festiu tradicional valencià dels 'Xirimiters de Castelló de la Ribera'

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Mol interessant , hi han uns Cabuts i Cap Grossos espectaculars, i mol ben acabats, tant en la forma con en la pintura , igual quels Gegants , els porten a totes les Festes i events per fer un gran espectacle , son dignes de veurels Ballar al son de la Xirimita I el Tabal

  2. Un museu digne de visitar
    Vaig poder recordar el ball dels cabuts , junt a antigues cabudes
    I Miriam es va animar a posar-se’l
    Repetirem

Comments are closed.