- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

DEMOSTRACIÓ D’INTENCIONS DELS EQUIPS FINALISTES DEL TROFEU MESTRES DE RASPALL

PUBLICITAT

El Trofeu Mestres en la modalitat de raspall ha completat aquest dijous passat les semifinals al trinquet de la Llosa de Ranes, que ha registrat una gran entrada. Les dos eliminatòries s’han resolt pel mateix resultat de 30-5 i els equips que ja esperen la final han deixat clar que estan fortíssim per a l’assalt definitiu al títol, que tindrà lloc demà dissabte al mateix recinte de la Costera.

Cal destacar la segona semifinal, degut a que el triomf ha estat per a Salelles II, Raúl i el castelloner Murcianet davant Vicent, Canari i Ibiza.

El resultat ha sigut el mateix, però la partida ha transcorregut de manera diferent. El trio de blau ha dominat més, però ha hagut de treballar-se prou la victòria i pegar moltes pilotades per a fer el quinze.

Ací també han començat els dos trios anotant des del dau. En els jocs posteriors, Salelles II, Raúl i Murcianet han sumat amb solvència des del dau. Tanta, que els dos han estat nets perquè era traure Salelles II (que ha fet uns quants quinzes directes) i acabar Raúl o Murcianet.

Al rest és on han hagut de suar la victòria els blaus. En dos jocs han sumat en el tercer val i en un altre després de tombar el val de Vicent, Canari i Ibiza. Però els han fet amb justícia, perquè Raúl ha fet un recital de parades i rematades, sobretot d’aire, Salelles II ho ha tornat tot i s’ha encarat dalt amb elegància i contundència Murcianet ha estat ràpid per a trobar la rematada còmoda que ha executat a la perfecció.

Per tant, els dos trios i els sis pilotaris han signat una gran actuació que deixa la final del dissabte totalment oberta i, sobretot, molt interessant.

La final de mestres de raspall se celebrara al trinquet de la Llosa de Ranes, demà dissabte, 26 de novembre a les 17.30 h. Recordem que serà retransmesa en directe per À Punt Media.

- PUBLICITAT -