- PUBLICITAT -

 

Després d’una ajustada victòria sobre Marrahí i Raúl, el trinquet de Castelló es prepara per a més acció pilota amb una altra semifinal i una final que de segur serà emocionant

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

En un duel carregat d’emoció i tècnica, Montaner i Murcianet es van classificar ahir, 21 d’agost, per a la final del III Trofeu de Castelló de raspall en superar a Marrahí i Raúl amb un ajustat 25-20. La partida, que va tenir lloc al trinquet de Castelló, va ser caracteritzada per l’equilibri, amb la majoria dels jocs decidits des del dau.

PUBLICITAT

Tot i que Marrahí i Raúl van tenir oportunitats d’inclinar la balança a favor seu, Montaner i Murcianet van saber aprofitar les peculiaritats del trinquet castellonenc, fent gala d’una treta precisa i salvant múltiples jocs al dau.

La setmana promet continuar oferint espectacle. Després de la victòria de Montaner i Murcianet, el trinquet de Castelló acollirà aquest dimarts a les 18.45 hores la segona semifinal, on Seve i Salelles II s’enfrontaran amb Ian i Brisca, campions de la Copa en dues ocasions.

Castelló, convertida en l’epicentre de la pilota, gaudirà també de partides d’escala i corda dijous i divendres, culminant el dissabte amb la gran final del Trofeu. I com és de costum també es podrà gaudir del raspall femení d’elit, demostrant la riquesa i diversitat d’aquest esport ancestral en el poble de Castelló.

| GALERIA | Semifinal del III Trofeu de Castelló de raspall 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -