INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El passat dissabte 15 d’agost de 2020 Castelló a les 23 hores va poder visualitzar els ‘Monòlegs fresquets d’estiu’ en les nits d’agost a Castelló, Rafa Alarcon, Maria Juan i Òscar Tramoyeres van posar l’humor, i durant més de dues hores vàrem poder gaudir dels millors monologuistes valencians del moment.

Seguretat, la que va preparar l’Ajuntament de Castelló amb la presència en tot moment de la Policia Local, amb l’aforament limitat. Marcant els accessos i eixides del recinte.

Rafa Alarcon

Habilitant a les entrades, punts de desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic i control de temperatura, recordant abans de l’espectacle diverses vegades que no ens podíem llevar la mascareta. Les cadires estaven col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i desinfectades moments abans de començar l’espectacle.

Maria Juan
Òscar Tramoyeres

I per últim destacar el comportament exemplar de la ciutadania castellonera que amb molta cura, responsabilitat, molt de seny i complint les normes en tot moment, van poder gaudir d’aquest espectacle de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló ens van oferir a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

PUBLICITAT

Ací baix com sempre teniu unes quantes fotos de l’espectacle i picant ací podeu veure’l complet.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Un comentari

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací