- PUBLICITAT -

 

Mireia Montilla Sánchez, 4a classificada al Campionat del Món 2022 a Trieste (Itàlia)

PUBLICITAT

La patinadora Mireia Montilla Sánchez, que pertany al Club de Patinatge Artístic de Castelló, va quedar 4a classificada al Campionat del Món 2022, celebrat a la ciutat de Trieste (Itàlia).

Mireia Montilla Sánchez – Fotos Club de Patinatge Artístic de Castelló

Fins a Itàlia es van desplaçar Mireia i l’entrenadora del club Iris Espert el passat dilluns per a participar en la I semifinal de la World Cup (Campionat del Món) junt amb tot l’equip seleccionat per la Federació Espanyola de Patinatge Artístic.

Mireia i Iris

Després d’una bona competició el dimarts en danses obligatòries, Mireia es va posicionar en quarta posició. El dimecres realitzaren la dansa lliure i Mireia va obtenir la tercera posició, però va ocupar la quarta plaça en la general a menys de mig punt de l’holandesa i de pujar al pòdium, cal ressaltar que aquest és el seu primer internacional amb la selecció.

Des del CPAC comenten que “Estem molt orgullosos de Mireia, una quarta posició que sap a primera! El resultat és històric al nostre club i no tenim paraules per definir com ens sentim, va ser un campionat molt emocionant”.

“Gràcies a totes aquelles persones que han estat pegades al ‘streaming‘ i ens han enviat tot el seu suport, vos estem molt agraïts, gràcies, gràcies, gràcies.”

La font de la informació és el Club de Patinatge Artístic de Castelló.

Mireia Montilla Sánchez

Des de CN volem felicitar a Mireia i a Ires, i a la resta del Club de Patinatge Artístic de Castelló per la gran tasca que estan duent a terme.

Mireia Montilla Sánchez
- PUBLICITAT -