- PUBLICITAT -

 

El butlletí de informació de l’Ajuntament de Castelló ‘El Miragall’ publica la següent informació:

PUBLICITAT

Els dies 7 i 8 de Novembre es va celebrar a Xeraco el Campionat autonòmic modalitat lliure, solodance e inline on el club de Castelló tenia dos representats en categoría cadet i una representant en categoría juvenil.

Mireia Montilla i Claudia Bailén després d’una actuació espectacular es proclamaren campiona i subcampiona autonòmica respectivament en categoria cadet modalitat solodance i per tant es clasifiquen directament per al campiona de Espanya que es disputarà en Decembre.

Laia Carrascosa no va poder participar el diumenge com estava previst per motius personals.

El campionat, organitzat pel Club patí Skid Xeraco, es va celebrar a porta tancada seguint totes les mesures de seguretat front al Covid-19 i es va retransmetre en streaming.

L’entrenadora del club, Iris Espert assegura que les tres estàn molt contentes amb els resultats i la puntuació obteses «ha sigut i està sent una temporada molt complicada, les xiquetes han treballat de valent antes, durant el confinament i els mesos posteriors, malgrat no saber qué passaría amb les competicions, no han baixat la guardia ni han deixat de treballar en cap moment»

Grans resultats per al club i el poble de Castelló.

Font: – Regidoria d’Esports i Noves Tecnologies

- PUBLICITAT -