- PUBLICITAT -

 

CN | Club de Patinatge de Castelló

El cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol, es va celebrar a Fuengirola, Màlaga, el Campionat d’Espanya de Solodance en les categories juvenil, júnior i sènior. Mireia Montilla Sánchez i Claudia Bailèn Ferrer, representants del Club de Patinatge de Castelló, van participar amb èxit en la categoria júnior.

Mireia Montilla Sánchez tercer lloc

En una categoria amb un alt nivell tècnic, Mireia Montilla va aconseguir una brillant medalla de bronze, demostrant la seua destresa i talent en la pista de patinatge. El seu rendiment excepcional va destacar entre els participants, consolidant-se com una de les millors patinadores en la seua categoria.

PUBLICITAT
Mirella, l’entrenadora Iris Espert i Claudia

D’altra banda, Claudia Bailèn va obtenir una meritòria posició número 11, demostrant el seu compromís i dedicació en aquesta competició de nivell nacional. És important destacar que aquest va ser el primer any de Claudia en la categoria júnior, i la seua actuació és un indicador prometedor del seu potencial futur en aquesta disciplina.

Claudia Bailèn Ferrer

Amb aquests excel·lents resultats al Campionat d’Espanya de Solodance, les dues patinadores han demostrat el seu talent i esforç en representació del Club de Patinatge de Castelló. Aquest èxit se suma als excel·lents resultats obtinguts pel club al llarg de la temporada, amb podis en totes les categories en què han representat la Comunitat Valenciana.

Mireia Montilla Sánchez

En l’actualitat, Mireia Montilla està preparant-se per a afrontar nous reptes amb les seues companyes d’equip, Gema i Jimena, amb la vista posada en la Copa d’Europa que tindrà lloc al mes d’octubre. Aquesta competició internacional representa una gran oportunitat per a continuar demostrant el talent de les patinadores del Club Castelloner en l’àmbit europeu.

Mireia Montilla Sánchez

Des de Castelló Notícies, felicitem Mireia Montilla i Claudia Bailèn pels seus destacats resultats al Campionat d’Espanya de Solodance. El seu esforç, dedicació i èxit són una font d’orgull per a tots els castelloners i castelloneres. Encoratgem a aquestes joves promeses del patinatge a continuar treballant i aconseguint grans èxits en el futur.

Fotos: Club de Patinatge de Castelló

Mireia Montilla Sánchez
Claudia Bailèn Ferrer
Mireia Montilla Sánchez
Mireia Montilla Sánchez
Claudia Bailèn Ferrer
- PUBLICITAT -