- PUBLICITAT -

Milar Gandia

Descobreix Milar GANDIA Electrodomèstics, una botiga amb una selecció de marques reconegudes d’electrodomèstics i electrònica de consum de qualitat.

Amb una llarga trajectòria i àmplia experiència en el món dels electrodomèstics,  Milar GANDIA ofereix el millor assessorament personalitzat. Durant el temps que portem dedicats al sector, ens hem enfocat en la qualitat dels productes i en el tracte personal amb els nostres clients. Aquesta dedicació constant ens ha consolidat com un referent en les botigues d’electrodomèstics i electrònica.

Carrer Ravalet, 27 – Castelló (València)

La nostra prioritat és establir una relació propera amb els clients, atenent i satisfent les seues necessitats de manera immediata. A la nostra botiga física, garantim un servei personalitzat que ofereix una experiència de compra única.

semana extra 2024 (2) (1)

Trobaràs la nostra adreça, horari i telèfon a continuació. Vine a descobrir l’àmplia gamma d’electrodomèstics i productes electrònics que oferim per a la teua llar, tot adaptant-se als teus gustos i necessitats. Si necessites assistència, no dubtes a contactar amb nosaltres; estarem encantats de servir-te.

- PUBLICITAT -