- PUBLICITAT -

Milar Gandia

Milar GANDIA Electrodomèstics, una botiga que destaca per la seua extensa selecció de marques reconegudes d’electrodomèstics i electrònica de consum de primera qualitat, ha anunciat l’estrena de la seua última campanya, ‘Tot per a Tu’.

Amb una experiència durant anys en el sector dels electrodomèstics, Milar GANDIA s’ha distingit per oferir assessorament personalitzat de primera categoria. Amb un focus en la qualitat dels productes i en el tracte personal amb els clients.

La nostra prioritat és establir una relació propera amb els clients, atenent i satisfent les seues necessitats de manera immediata“, afirma Juan Carlos gerent de Milar GANDIA. “A la nostra botiga física, garantim un servei personalitzat que ofereix una experiència de compra única.”

PUBLICITAT

Carrer Ravalet, 27 – Castelló (València)

Amb ‘Tot per a Tu’, Milar GANDIA convida els clients a descobrir l’àmplia gamma d’electrodomèstics i productes electrònics de primera qualitat, adaptats als gustos i necessitats de cada individu. Amb l’objectiu de proporcionar assistència integral, el personal expert de Milar GANDIA es compromet a satisfer les demandes dels clients, assegurant una experiència de compra satisfactòria en tot moment.

Folleto_TODO PARA TI_feb 2024_V2 (4) (1)

Per a més informació sobre la campanya ‘Tot per a Tu’ i per descobrir l’oferta completa de productes, els clients poden visitar la botiga de Milar GANDIA a l’adreça que es proporciona a continuació. També poden contactar amb el personal expert per a consultes o assistència addicional.

- PUBLICITAT -