- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge 30 de desembre de 2018 es va celebrar un recital de poesia molt especial, aquest recital tancava el frenètic ritme d’activitats extraordinàries que ha portat a terme la Societat Musical durant el passat any del seu projecte ‘ELS ANELLS INGRÀVIDS’.

El recital el va presentar Ana López, encara que en tot moment Carlos Benetó va estar present al llarg de l’acte.

PUBLICITAT

Ara, l’ànima d’aquest recital, el protagonista principal de les mil cares i dels mil sentiments va ser el nostre veí i rapsoda Eduardo Benetó. El nombrós públic que va acudir a l’Auditori Rex es va quedar bocabadat per l’actuació d’Eduardo davant la interpretació d’aquest espectacle ple de poesia i música, estar allí va ser tot  un privilegi.

Eduardo va estar acompanyat per Rafael Estrada (veu i guitarra), Enric Ribes Martorell (guitarra) i Martí Bravo Requena (violí).

Eduardo va presentar amb aquest recital el seu segon àlbum titulat ‘Les Paraules Somnàmbules’, l’àlbum recull una selecció de poemes que l’han acompanyat durant la seu llarga vida entre andamis i murs.Buesa, Neruda, Lorca, Machado, etc. Volem destacar que Eduardo a banda de fer-nos gaudir de la seua veu i interpretació, donarà íntegrament la recaptació que genere la venda dels discos al projecte ‘ELS ANELLS INGRÀVIDS’.

Gràcies Eduardo per fer-nos passar una vesprada especial amb eixes ‘Paraules Somnàmbules’.

Enhorabona i endavant!

Per poder veure les imatges de les ‘Mil cares amb sentiments’ piqueu ací.

Joanjo Puertos

Mil cares, mil sentiments… Recital de poesia d’Eduardo Benetó

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -