- PUBLICITAT -

 

M i en concret de les presentacions i discursos dels diferents candidats i després de veure, encara que siga una mica per damunt almenys una de cada partit se’m plantegen diversos dilemes.

PUBLICITAT

1.- No entenc (o sí però m’agradaria tindre una explicació convincent) el per què hi ha publicades entrevistes en aquesta web sol de tres candidats i que just que el candidat que pertany al mateix partit que l’autor/promotor d’aquesta web no està.

2.- Els mitjans i desplegament de mobiliari, audiovisuals, equip tècnic, etc.. del partit actualment governant és, per molta diferència, d’una qualitat i tipus molt superior a la de la resta. (He vist cadires d’ús en desfilada de Moros en tots excepte en el de l’il·lustríssim amb cadires verdes noves, fins i tot assegut el mateix en un tamboret i súper estructures per a les pantalles)

3.- La quantitat de publicitat i cartells col·locats en la localitat, incloent-hi pancartes i altres tipus d’informació de l’equip actual de govern és infinitament superior a la resta de partits. Un desplegament de campanya que val el seu pes en or, tambè el PSOE amb les obres de art, per supost!!!

4.- Després de fer-me una volt per tots els espais habilitats per l’ajuntament en forma de marcs de fusta on col·locar els cartells pegats dels candidats, dona la casualitat que els que ocupa l’actual alcalde són tots marcs nous i els d’EU, sobretot i la resta, són marcs alguns que han de datar dels 90. A part de que els de l’actual govern són els de major visibilitat.

5.- Els suports mòbils a dues cares col·locats en el sòl en forma de cavallets, segons tinc entés es van pactar ocupació de meitat d’una de les cares, doncs bé, l’equip governant ha col·locat cartells apaïsats en molts de ells que ocupen 2/3 de les cares sent invasió d’espais d’altres partits. A sobre, es pot veure al Sr alcalde col·locant un d’aqueixos cartells en la plaça de l’església quasi mofant-se de fer-ho sent de forma no pactada. (Foto en instagram, si no s’ha retirat).

6.- No és possible que el que no s’ha fet en 8 anys s’estiga fent en dos mesos escàs, això fa olor molt malament. ( No vaig a citar tot lo que están fent).

7.- El tema del carrer Sang està ja molt tocat i cau per propi pes però presumptament sembla ser que hi ha mes de 200 denúncies realitzades amb la cambra i que no s’han tramitat o estan pendents. La veritat és que estaria bé saber que passarà amb això i si serà una cosa que es deixarà per a després de les eleccions per la seua naturalesa.

8.- Acabe dient alguna cosa que és molt espinósa i que desconec, soc molt jove, a penes 35 anys i no he viscut la història d’aquest poble però segons em compten els meus propis familiars durant la guerra civil, es van cometre atrocitats per tots dos bàndols, tants els d’un com els d’un altre, és una cosa molt dolorosa de recordar i mes encara de reviure. No em pronuncie a favor de cap dels ells però crec que tan assassins van ser els uns com els altres, m’han contat històries dels dos. Per aqueix motiu crec que tornar a relatar aquells fets esdevinguts és despertar l’odi d’una guerra entre germans, veïns, amics que no pot portar gens bo.

Per cert felicite l’autor de tots i cadascun dels articles ací publicats i agraïsc l’oportunitat que ens brinda de poder expressar-nos lliurement en aquest espai i li anime que continue informant sobretot el que esdevé al nostre poble de manera independent.

Moltes gracies!
Manu88

- PUBLICITAT -

5 Comentaris

 1. Jo tambe he rodat el poble i al meu parer Compromis esta jugant brut , te cartells en els taulers destinants sols pret a l’Anjutament , que vergonya aprofitar – se del poder .Possant mes cartells dels qui li toca en els taulers de fusta , copiant la campanya d’altres ….
  Si en campanya juga en brut , que haura fet abans …..
  Jo he pres nota i no tornare a votar – los
  La millor campanya el PSOE amb diferencia
  Esperem um bon canvit

 2. Xicos, xicos, mira que estava calladeta, però no pot ser en vosatros, no es poseu tan trascendents, no tardaran els de Compromis en oferir-vos fer se una foto en ells per a possar, Som , però que molt, de Castelló noticies .

 3. A la primera pregunta sols puc dir que a les quatre formacions polítiques que es presenten a Castelló s’ha oferit el mateix, publicitat, publicació de continguts amb format publireportatge (aquestes pagant, és la manera de mantenir les despeses del digital, que gràcies als partits que han acceptat i les empreses i institucions que col·laboren posant les seues publicitats es pot dur endavant), a més, els en dit que a part de l’entrevista/conversa també publicaríem les 4 informacions que creguérem més importants per a ells gratuïtament, tan sols demanaven que ens passaren la informació.

  Dins d’aquestes possibilitats i dins de la seua lluiré elecció per descomptat, com veureu tres formacions han acceptat participar i un no ens ha contestat!

  Juanjo Puertos

  • Este digital el van sentenciar el dia que va publicar algo que no era favorable a l’equip de govern, es a dir el partit que ja no participa, mentre sols participàvem ells CN era plural, ara segurament jo no es…

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací