- PUBLICITAT -

 

En el dia de hui, dimecres 8 de març de 2023, s’ha celebrat una concentració a la plaça de l’Ajuntament de Castelló per commemorar el Dia Internacional de la Dona. L’acte ha estat coordinat per Lola Soler, regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, i ha comptat amb la presència de més d’un centenar de persones, així com amb representants del món associatiu i entitats castelloneres.

PUBLICITAT

Durant la concentració, s’han llegit diversos manifestos que han reivindicat la igualtat de gènere en tots els àmbits de la vida. L’alcalde de Castelló, Òscar Noguera amb les regidores que actualment formen part de l’Ajuntament de Castelló, Vicen, Ana, Horte, Raquel, Tere i Núria han estat les persones encarregades de llegir el manifest institucional, juntament amb altres representants del món festiu i associatiu.

Reyes la Capitana 2022, Bianca Festera Major 2022, Neus, Fallera Major 2023 i Ana Talens, en representació de l’ACC Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló, han estat alguns dels col·lectius que han volgut participar en aquest acte reivindicatiu.

La regidora Lola Soler des d’ací vol agrair a totes les persones assistents la seua presència en la concentració, així com la participació de totes les dones que han acceptat la invitació per a participar en aquest acte, i ha destacat la importància de continuar lluitant per aconseguir la igualtat efectiva entre totes les persones, en tots els àmbits de la societat.

| GALERIA | Concentració per commemora el 8 de març, dia de la Dona

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -