PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

El passat dissabte 27 de juliol 4 associacions culturals del barri de l’Ermita van organitzar la II Festa del Calvari.

La comparsa mora Almohades, la comparsa cristiana Contrabandistes, els festers de Santa Bàrbara i la Falla Les Moreretes, amb el suport de l’Ajuntament de Castelló ens van preparar un gran comboi perquè les més de cinc-centes persones que van participar gaudiren d’una gran nit a la plaça de l’Ermita.

Les activitats començaren des del matí, a les 10.00 h amb un parc aquàtic per a tots els xiquets del poble. Després a les 20.00 h va continuar la festa amb un ‘tardeo’ en la plaça de l’ermita amb xaranga on es va allargar fins hora de sopar.

A les 22.00 h ja estava tot a punt per a sopar i a la plaça de l’Ermita plena de gom a gom es disposaven a sopar i gaudir de la festa més de cinc-centes persones de totes les edats, al voltant de les dotze de la nit va començar la discomòbil on els més menuts i joves van estar ballant i gaudint de la música.

El balanç de la Festa del Calvari “és molt positiu i creguem que La festa del calvari s’ha consolidat en un barri molt fester” han declarat membres de l’organització.

Picant ací podeu veure i baixar totes les fotos de Joanjo Puertos.

Redacció CN

II Festa Del Calvari – Castelló 2019 – Fotos

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
- PUBLICITAT -