- PUBLICITAT -

 

El proper cap de setmana és una de les cites marcades en roig al calendari del Club Multiesport El Castellet, ja que més d’una vintena de Triatletes representaran al club i al poble a les distintes competicions.

El dissabte 29 tindrà lloc la segona jornada de la Lliga de Clubs Caixa Popular en el Triatló de Cullera, 5 xiques i 13 xics seran els encarregats de defensar els colors. Cada secció en la seua respectiva lliga lluitarà per millorar posicions a les classificacions. Les xiques ocupen actualment la 6a plaça i els xics la 9a després d’aconseguir l’ascens a 2a divisió en 2020.

PUBLICITAT

Les nostres representants seran: Angela Climent, Tania Benavent, Ainhoa Chorda, Carla Albero, Barbara Campos.

I els nostres representants: Borja Vidal, Carlos Sebastián, Adrià Pla, Carlos Martinez, Jaume Garcia, Andreu Garcia, Joel Encarnación, Salvador Catala, Eric Benavent, Jose Rubio, Arnau Verdú, David Martí i Vicent Grimaltos

El diumenge 30 tindrà lloc l’Aquatló escolar de Cullera, Fase Autonòmica dels JJEE Vialterra, Joan Gaitan i Pepe Aliaga seran els encarregats de representat al club i Olga de Haros, membre del nostre grup d’entrenament, també estarà representant els colors del seu club (i club amic) Vialterra Algemesí.

Paral·lelament en Oropesa tindrem a Sergio Rubio disputant el Triatló Olympic+ d’Oropesa, prova puntuable per a la Lliga No Drafting de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Vicent Grimaltos, Director Esportiu de la secció de Triatlo del CMEC, destaca la gran llavor que hi ha darrere. Destacant en primer lloc l’esforç que fan els esportistes dia a dia en cada entrenament, la gran llavor que fan els nostres entrenadors tant a l’escola com amb els adults i finalment l’esforç que al Club, i la junta en la seua representació, de dur tot aquest projecte endavant. Podem dir amb tota seguretat que el Triatló s’ha consolidat a Castelló, i actualment disposem d’una escola i un club potents, amb grans professionals darrere i amb molta perspectiva de futur.

Desitgem molta sort a totes i tots els nostres representants i esperem gaudisquen de cada competició!

Club Multiesport El Castellet

- PUBLICITAT -