- PUBLICITAT -

Refrescarà a la costa, i farà més calor per l’interior però tot el món està pendent i parlant de què passarà dimarts

CN | Jordi Payà

Tot el món està pendent i parlant de què passarà dimarts que ve perquè tot indica que serà el dia que arribe de forma definitiva el fred, i no van desencaminats, però serà simplement això: un descens tèrmic que pot arribar a ser de més de 10 graus i en vindre acompanyat del mestral encara farà més sensació de fred, al que no estem acostumats i segurament l’acusarem bona cosa.

Però fins que arriba eixe moment encara tenim al davant quatre dies d’oratge estable i de temperatures més bé altes.

El mestral bufarà hui moderat al nord on deixarà l’ambient més fresc, però a la resta del territori el vent bufarà fluix amb predomini del xaloc i les temperatures no patiran canvis.

PUBLICITAT

L’anticicló i l’estabilitat persistiran el cap de setmana on hi haurà contrastos i diferències prou marcades entre les temperatures que es registraran a la costa i el que marcaran els termòmetres a les comarques centrals i interiors.

Tancarem diumenge el cap de setmana sense novetats pel que fa al temps, i no serà fins dilluns quan notem que el vent comença a bufar de vesprada del nord-oest i comencen a baixar les temperatures que dilluns a la vesprada ja començaran a marcar valors de tardor i fins i tot d’hivern a observatoris del nord.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -