- INFORMACIÓ -

 

Castelló, un poble que viu de cul als rius…

La nit ha sigut dura de passar. Tan dura com les últimes, i ara estem en una època de l’any en què difícilment baixaran les temperatures nocturnes perquè la mar està molt calenta i encara que a migdia entre la brisa ja no refresca, o refresca molt poc.

PUBLICITAT

El que més notarem i agrairem hui serà el descens de les temperatures diürnes, perquè a les comarques centrals i en punts de l’interior el descens podrà ser d’uns 8°C. A la costa només baixaran un o dos graus, mantenint-se, a més, l’ambient molt bascós.

Demà dimecres començarem el dia amb el cel carregat de núvols baixos a la costa, que podran arribar a deixar algun plugim dèbil fins a migdia. Alhora que aniran desfent-se els núvols baixos de la costa es formaran núvols d’evolució a les comarques de muntanya del nord, on cal esperar algun ruixat i es podrà sentir algun tro.

Dijous pujaran les temperatures un parell de graus al centre del dia, i de nou caldrà seguir la possible formació de núvols de tempesta a les muntanyes del nord. Divendres i dissabte també es formaran núvols, però pense que només afectaran les muntanyes del nord.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -