- PUBLICITAT -

 

Tot indica que la recta de la setmana també serà ben calorosa, però és cert que hui el risc de tronades és més baix que els últims dies i que les temperatures tendiran a baixar un o dos graus respecte a les d’ahir. No és per a tirar coets, però és el que hi ha.

L’avís groc d’Aemet queda hui restringit al centre i a l’interior de València on les màximes encara quedaran per damunt dels 35 graus, i poden arribar als 38-39 graus. A la resta farà calor però no tanta.

PUBLICITAT

Demà divendres la probabilitat de tronades torna a pujar. Les zones més afectades seran les muntanyes del nord i de l’interior i com ha passat aquesta setmana serà difícil que arriben a tocar la costa. Com a molt arribaran al centre de les províncies de Castelló i de València. Les temperatures es mantindran per un estil, és a dir, altes tant de dia com de nit.

Tampoc s’esperen canvis per al cap de setmana ni l’inici de la que ve. Pot ser que el cap de setmana vinent es formen alguna tronada al nord, però serà més fàcil que descarregue a Terol que al País Valencià.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -