PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

Aquest era l’eslògan de Cs a l’última campanya electoral. I és per això, per aquestes paraules, que des de fa uns dies alguns fan mofa d’aquesta expressió, després del degoteig de dimissions de destacats dirigents polítics del partit del Sr. Albert Rivera i amb l’amenaça o risc de divisió o de trencament d’aquest partit.

Amb tot, pense que l’eslogan: “Mejor unidos” té més actualitat que mai, ja que retrata ben bé l’actitud de Cs amb el PP i amb Vox, com hem pogut vore en la majoria dels pactes postelectorals, on els tres partits, sense cap mania, han arribat a acords de govern (amb els vots a favor dels tres o amb una abstenció d’algun d’ells) per tal d’escollir com a alcalde o alcaldessa (o president d’una comunitat autònoma) el candidat del PP o de Cs i així governar ajuntaments (com el de Madrid) o comunitats autònomes com la d’Andalusia.

Mejor unidos” resumeix ben bé la línia dels Srs. Casado, Rivera i Abascal. Per això cap dirigent polític ni cap periodista no hauria de fer broma sobre l’actualitat (i l’autenticitat o veritat) d’aquest eslògan, ja que no hi ha cap expressió més adequada que aquesta, per resumir els pactes dels tres partits espanyols. I encara que Vox haja amenaçat de no fer el que va firmar, tot sembla indicar que aquest eslògan, “Mejor unidos”, defineix ben bé la triple aliança espanyola.

Amb aquest eslògan, el Cs ha deixat clara quina és la seua línia política. Podríem dir fins i tot, que amb el “Mejor unidos”, Cs s’ha vist traït pel subconscient.

Josep Miquel Bausset

- PUBLICITAT -