- PUBLICITAT -

CN | Aida

Amb un cor generós i un esperit solidari, la plaça de l’Ermita es converteix en un punt de trobada, amb un Matí Benèfic el pròxim diumenge 17 de desembre, a partir de les 12.00 h. L’esdeveniment té com a objectiu recaptar fons per a l’AFA Castelló Respir, una noble causa que cerca millorar la qualitat de vida dels qui pateixen malalties degeneratives.

Les activitats començaran a les 12.00 h, amb els festers de Santa Bàrbara organitzant jocs populars per als xiquets, creant un ambient de diversió per als més menuts. A més, s’espera l’arribada emocionant dels moters, que donaran suport a aquesta iniciativa solidària.

Gent del col·lectiu AFA Castelló Respir

A les 13.00 h, la ‘Marea Motera’ farà la seua entrada, posant de manifest la unió de la comunitat en causes que realment importen. Els participants podran gaudir de l’arribada de motos, creant un espectacle visual per a tots els assistents.

PUBLICITAT

Per als qui desitgen col·laborar, s’han disposat cartells informatius amb detalls sobre com realitzar donatius. Així com qui són els organitzadors i col·laboradors.

Aquest Matí Benèfic no només és una oportunitat per compartir moments agradables i festius, sinó també una manera de donar suport a una causa que té un impacte directe en la vida de moltes persones. La solidaritat i la generositat seran els protagonistes d’aquest esdeveniment.

 

- PUBLICITAT -