- PUBLICITAT -

Les temperatures encara pujaran més aquest cap de setmana

CN | Jordi Payà

Tindre uns dies de sol i calor en la recta final de setembre és d’allò més normal… de fet l’estiuet de Sant Miquel és, com els refranys, una cosa que va consolidant-se amb el pas del temps. El que no és normal és que siga de tan llarga durada i que les seues dimensions siguen desconegudes fins ara.

Està previst que les temperatures del cap de setmana (no només al País Valencià, també a la resta de la Península) marquen valors 5 graus per damunt dels normals.

Hui farà un oratge tan estable i calorós com el d’ahir (sinó més) amb boires i alguns núvols baixos en començar i acabar el dia i sol la resta de la jornada.

PUBLICITAT

Si esteu fent plans per al cap de setmana no oblideu les xancles, el trage de bany i el protector solar perquè de segur que vós farà falta per tal de fer front a i sol i la calor.

I pareu atenció a les temperatures de diumenge perquè encara quedaran més altes.

El mes d’octubre començarà ben calorós diumenge i encara que les temperatures baixaran de cara a dilluns el descens no serà molt marcat… tornarem als valors d’aquests dies després de patir molta calor el cap de setmana.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -