- INFORMACIÓ -

 

El passat dimarts 25 d’agost de 2020 dia festiu a Castelló, a les 14.00 h, el Parc de l’Estació va ser ell lloc on es va realitzar la mascletada de les NO Festes 2020, va ser a càrrec de la pirotècnia Caballer FX.

PUBLICITAT

Segons Caballer FX, una mascletada és una simfonia del soroll. Baralla de trons. Tempesta sonora. La ‘Mascletà’ és un espectacle que es pot denominar de diferents formes, però al final es resumeix en la combinació d’elements pirotècnics sonors que, combinats i entremesclats entre sí, formen una Simfonia harmònica sonora, de manera espectacular i emocionant.

Tant en la seua modalitat diürna com en la nocturna, les Mascletades són espectacles pirotècnics aeri-terrestres, compostes per diverses fases mecanitzades «in crescendo», per  finalitzar amb un gran terratrémol terrestre i una gran tempesta aèria de trons. En la modalitat nocturna, a més dels elements sonors, es mostren també elements lluminosos, en totes les fases.

Castelló Notícies va estar allí i va realitzar unes quantes fotos, ací baix tenim un tastet i per veure l’àlbum complet piqueu ací.

Joanjo Puertos

Mascletada 2020

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -