- PUBLICITAT -

Després d’un subcampionat a l’Europeu, Navarro aconsegueix un lloable desé lloc en aquesta innovadora competició d’obstacles

CN | Aida | Fotos MediaRace – Martin Navarro

El castelloner Martin Navarro ha portat la seua destresa i determinació a Bèlgica per representar Espanya en el Primer Mundial Oficial d’OCR, celebrat a Genk del 14 al 17 de setembre de 2023.

Mundial Oficial d’OCR – Fotos MediaRace – Martin Navarro

Especialitzat en Carreres d’Obstacles (OCR), aquest atleta s’ha consolidat com una referència esportiva, no només a Castelló sinó també en l’àmbit internacional.

Competint el dissabte 16 de setembre, Navarro va aconseguir un destacat desé lloc. Un resultat altament meritori tenint en compte la complexitat i nivell de la competició. Com ell mateix indica, en aquesta categoria es juguen múltiples factors que determinen el rendiment de l’atleta.

PUBLICITAT
Mundial Oficial d’OCR – Fotos MediaRace – Martin Navarro

Organitzat per la Federació Internacional d’Esports d’Obstacles (FISO), aquest mundial ha marcat un precedent com la primera gran competició d’obstacles a escala internacional. Per a Martin, ha estat una oportunitat més per representar Espanya, sobretot després del seu destacat paper al Campionat Europeu celebrat a Hongria el passat juliol, on va obtenir la medalla de plata.

Martin Navarro rebent la medalla d’argent del Campionat Europeu celebrat a Hongria el passat juliol

La trajectòria de Navarro, marcada per la superació i la tenacitat, serveix com a inspiració per a molts altres esportistes. Des de Castelló Notícies, volem transmetre una calorosa felicitació a Martin per la seua dedicació i els seus assoliments. Que vinguen molts més èxits!

Martin Navarro al Campionat Europeu celebrat a Hongria
- PUBLICITAT -