- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest passat diumenge, 4 de febrer de 2024, Martín Navarro, atleta d’elit castelloner especialitzat en l’Obstacle Course Racing (OCR), va liderar una memorable sessió d’entrenament al poliesportiu ‘Antoni Escuriet’ de Castelló. En un dia esplèndid amb un sol radiant, els amants de l’OCR van gaudir d’una oportunitat única de posar a prova les seues habilitats físiques i mentals.

L’entrenament d’OCR, conegut per desafiar els límits amb obstacles i proves diverses, va ser guiada per la passió i els coneixements de Martín Navarro. Els participants van rebre consells i tècniques per superar amb èxit els reptes imposats pel recorregut.

Les fotos capturades durant l’entrenament reflecteixen la determinació i la diversió dels assistents mentre enfrontaven els obstacles sota la supervisió experta de Navarro. L’activitat no només va proporcionar beneficis per a la salut i la forma física, sinó que també va fomentar la creació de comunitat i la passió compartida per l’OCR.

Amb el grup de Martín que no para de créixer, aquest darrer entrenament va atraure un nombre significatiu de participants, formant diversos grups amb diferents nivells. L’ambient relaxat i assolellat va transformar aquesta sessió d’entrenament en una experiència inoblidable.

Aquesta iniciativa demostra com la passió per la forma física i l’entrenament pot unir a les persones, i com l’OCR continua guanyant popularitat, atraient participants de tots els nivells de condició física. Martín Navarro, amb la seua orientació experta, ha deixat una empremta inspiradora en tots els participants, impulsant-los a continuar millorant les seues habilitats en aquest esport emocionant.

Per accedir a l’àlbum complet de fotos de l’entrenament piqueu ací.

04022024-OCR - Febrer 2024 17_8

- PUBLICITAT -