- PUBLICITAT -

CN | Col·legi Santo Domingo

El darrer divendres 26 d’abril va tindre lloc el lliurament dels premis Sambori 2024, i enguany hem tingut l’honor de rebre el guardó per partida doble al col·legi Santo Domingo.

El premi ha estat atorgat a dues alumnes de Primària: Marta González González (1r), amb el conte titulat La flor amb pocs colors, i Emma Gómez Sanchis (2n), amb Un conill màgic. Enhorabona, Marta i Emma!!!

A l’acte d’entrega acompanyen a les flamants premiades els seus molt somrients familiars, i també les seues —no menys somrients— tutores Emma López i Maite Fayos.

PUBLICITAT

L’esforç i el talent tenen la seua recompensa amb aquest merescut guardó i, per descomptat, també s’ha de reconéixer la inestimable tasca dels professors i professores del Santo Domingo pel que fa a la seua dedicació diària en l’ensenyament del valencià a les aules.

La nostra llengua, tant a l’ús col·loquial com al seu vessant literari o cultural, està més viva que mai, per la qual cosa hem de continuar potenciant-la en tots els àmbits quotidians de la nostra societat.

Com ara, esdeveniments socioculturals tan fructífers com el concurs literari de la fundació Sambori, el qual té per objecte la difusió de la llengua així com el desenvolupament de la creativitat dels xiquets i xiquetes al col·legi. A més, cal posar en relleu que el Sambori s’ha consolidat els darrers anys com un dels premis escolars més respectats i reconeguts internacionalment, atés el seu prestigi a l’àmbit europeu en ser el certamen literari més multitudinari, amb una mitjana anual de 100.000 xiquets i xiquetes participants.

Així que, enhorabona a tots els guardonats i guardonades de la present edició, i sobretot: enhorabona, Marta i Emma!!!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací