- PUBLICITAT -

La jove de Castelló, amb una trajectòria internacional en alça, oferirà un concert excepcional acompanyada al piano per Adolfo García

CN | Aida

El diumenge 1 d’octubre, a les 12.00 h, el Racó de l’Art de l’IES Vicente Gandia serà l’escenari d’un concert que no deixarà indiferent a ningú. Marta Encarnación, violinista castellonera amb una projecció internacional, serà la gran protagonista, acompanyada magistralment al piano per Adolfo García.

Marta, nascuda a Castelló l’any 2004, Marta va mostrar des de ben xicoteta una connexió especial amb la música. Va començar els seus estudis de piano als 5 anys i poc després es va endinsar en l’univers del violí. Amb el pas del temps, la seua passió i destresa amb aquest instrument la van portar a rebre formació de la mà de grans mestres com Rosa Pla i Anabel García del Castillo.

PUBLICITAT

No és casualitat que, amb només 17 anys, Marta es traslladés a Nova York per ampliar els seus estudis d’interpretació sota la supervisió de la violinista Maria Radicheva. La seua incansable dedicació la va conduir posteriorment a formar-se amb el solista Alexander Detisov Moguilevsky a l’escola Forum Musikae de Madrid.

Concert Retalls Sonors d’un Somni – Marta Encarnación – juliol 2022

Ara, tots els aficionats a la música de Castelló tenen una cita ineludible al Racó de l’Art, un espai que es vestirà de gala per acollir a una de les seues joves promeses més destacades. Serà, sense dubte, una ocasió excepcional per descobrir el talent innat de Marta i gaudir de la seua interpretació, que ja ressona en esdeveniments musicals d’arreu del món.

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.