- PUBLICITAT -

L’exalumna de l’institut retorna des dels Estats Units per oferir un emotiu concert al seu poble natal


Vídeo amb alguns fragments del concert

CN | Maria

El passat diumenge, 1 d’octubre, l’Institut Vicent Gandia va tornar a ser escenari de la cultura amb una nova edició del “Racó de l’Art”. Aquest programa cultural, organitzat amb dedicació i meticulositat pel seu equip gestor amb suport de la direcció del Centre, ha abordat diverses disciplines artístiques en les seues anteriors edicions.

En aquesta ocasió, la música va ser la gran protagonista de la mà de Marta Encarnación, violinista i exalumna de l’institut. Després d’una etapa formativa als Estats Units, Marta ha tornat carregada d’il·lusions i amb un talent depurat. Acompanyada al piano per Adolfo García, la seua actuació va ser una autèntica delícia per als sentits, connectant amb el públic d’una manera especial i emotiva.

PUBLICITAT

L’ambient del jardí central, resguardat per l’ombra del seu pòrtic, va ser el teló de fons perfecte per aquesta màgica interpretació. Els aplaudiments entusiastes de l’audiència, que va omplir el recinte, van ser la prova fefaent del seu talent.

Aureli, el mestre de cerimònies, va convéncer a Marta perquè brindés un bis, un detall que l’auditori va agrair amb una nova ovació.

Aquesta nova edició del “Racó de l’Art” ha demostrat que és una de les cites culturals més rellevants de Castelló, i amb actuacions com la de Marta, aquest programa té assegurat un brillant futur. Esperem amb il·lusió més èxits per a Marta, una artista que no només brilla amb el seu talent, sinó també amb la seua generositat i estima pel seu poble.

| GALERIA | Marta Encarnación al Racó de l’Art de l’IES Vicente Gandia

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -