- PUBLICITAT -

 

L’equip Castelloner de la Ribera Alta demostra un gran rendiment i avança cap a la final

CN | funpival.com

El dissabte passat va ser una jornada intensa i emocionant al Torneig Mancomunitats de Raspall, amb una semifinal que va captivar l’atenció dels aficionats. L’equip format per Marrahí, Seve i Murcianet, representants de la Ribera Alta, va aconseguir una victòria contundent amb un resultat de 30-10 davant de l’equip de la Costera-Canal.

Foto: funpival.com

La partida va ser una exhibició de talent i habilitat, amb un joc de gran qualitat per part de tots els participants. Destaca l’actuació destacada dels castelloners Marrahí, Seve i Murcianet, que van oferir un nivell excepcional en les tres línies de joc.

PUBLICITAT

Durant la partida, l’equip castellóner de la Ribera Alta va mantenir una actuació sòlida i va obtenir una diferència de quatre jocs amb una gran eficàcia en el rest i una gran definició. Van exercir un control total del joc i van evitar que l’equip rival pogués reaccionar.

Amb aquesta victòria, Marrahí, Seve i Murcianet asseguren la seua presència a la final d’aquest primer acte del Torneig Mancomunitats de Raspall. La final està programada per al dimecres vinent a Castelló de Rugat, on es veuran les cares amb els representants de la Vall d’Albaida, Vercher, Canari i Lorja.

Foto d’arxiu

L’equip castelloner de la Ribera Alta demostra la seua força i determinació en el trinquet, i arriba a la final amb el desig de portar-se el títol de campions d’aquest primer acte del torneig. La partida promet ser un emocionant duel ple d’estratègia, habilitat i passió pel raspall.

Estarem pendents de la gran final i no deixarem de compartir els detalls i els resultats d’aquesta apassionant competició. És un orgull veure l’excel·lent rendiment de Marrahí, Seve i Murcianet, i els desitgem el millor en la seua lluita pel títol.

- PUBLICITAT -