- IFORMACIÓ -

 

Hui dimarts 08 de juny de 2021 el trinquet municipal de Castelló acollirà el XXXV Campionat Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat de raspall.

PUBLICITAT
Imatge d’arxiu del Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Aquesta partida té com a protagonistes els millors jugadors de la competició de la modalitat de Raspall professionals, a partir de les 18.30 hores, Marrahí i Montaner s’enfrontaran en una partida que obrirà els huitens de final del Grup Parell.

Imatge d’arxiu, Marrahí al Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Segons la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana, el castelloner Marrahí, “campió del mà a mà en 2014, i dues vegades subcampió (2018 i 2019) tractarà d’arribar el més lluny possible en el trinquet on ha crescut. A més a més, Marrahí també ha sigut semifinalista de la darrera Lliga CaixaBank – Trofeu Diputació de València. A l’edició anterior, el castelloner va caure als quarts de final amb qui finalment va ser el campió, Tonet IV.”

FUNPIVAL continua dient “que el guanyador d’aquest duel s’enfrontaria als quarts de final contra el guanyador de l’enfrontament entre Ian i Lorja, que es juga a Piles aquest divendres.”

Imatge d’arxiu, Marrahí al Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Abans, a les 17.00 h es jugarà al trinquet una partida de raspall de Juvenils.

Viu la pilota valenciana al Trinquet Municipal de Castelló

- PUBLICITAT -