- PUBLICITAT -

 

JAM | Fundació Pilota Valenciana 

PUBLICITAT

Els trofeu de festes de Castelló ha abaixat este diumenge el teló amb la disputa de les seua final, en la qual el triomf a estat en l’equip que ha vestit de roig.

Al trinquet de la Ribera i en la modalitat de raspall, Marrahí i Tonet IV s’han proclamat campions en derrotar a Vicent i Murcianet per 25-10.

Els dos primers jocs han estat molt ràpids per a Marrahí i Tonet IV. L’inicial al dau, amb el rest local traient molt fort i amb eficàcia, tenint en compte la falta al 7, i el mitger del Genovés acabant els quinzes amb contundència. Ja en el rest, Tonet IV agafava el protagonisme en la faceta ofensiva i novament castigava els seus rivals, que no podien fer front a les escomeses dels seus rivals.

La final corria perill de decidir-se ràpidament, encara que Vicent i Murcianet ho han evitat. Ara era el mitger de casa qui imposava la seua velocitat i pegada al rest, amb la seguretat que aportava Vicent darrere, i a continuació manava el traure del de Xeraco, encara que les rematades posteriors del seu company també han estat decisives per a igualar la partida a 10.

A partir d’ací solament han sumat Marrahí i Tonet IV, encara que han hagut d’esforçar-se prou per a tancar la partida, sobretot en els jocs que han situat el 15 i el 20 en el seu caseller. En estos parcials, la batalla ha estat dura i igualada.

Abans del començament de la final, els pilotaris han rebut uns detalls commemoratius de mans d’Eliseu Pla, patrocinador del torneig, i de Richard Garrigues, regidor de l’Ajuntament de Castelló.

(Fotos de la final: Juanjo Puertos)

Àlbum de fotos de Juanjo Puertos en Flickr, piqueu ací

| GALERIA | Final Trofeu Pilota Castelló 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -