- PUBLICITAT -

 

Maties Oliver | Fundació Pilota Valenciana 

El ‘II Trofeu de Castelló’ ja compta amb el primer equip classificat per a la final d’este diumenge. Marrahí i Tonet IV han obtingut el bitllet després de véncer a Moltó i Brisca per 25-0.

PUBLICITAT

Una partida sabatera que este dimarts ha donat inici al torneig que serveix com a colofó de les festes de la localitat de la Ribera Alta, dins d’una programació de pilota al llarg de la setmana.

La partida no ha tingut molta història. El resultat deixa a les clares la superioritat que hi ha hagut per part dels rojos. Marrahí i Tonet IV es coneixen a la perfecció. Companys d’entrenaments, això s’ha vist reflectit sobre la canxa. La treta del rest ha estat demolidora perquè bé de manera directa, indirecta o amb l’ajuda de Tonet IV es convertirà en quinze.

El nivell mostrat per Marrahí ha sigut el dels millors temps. També el de Moltó, tot i el resultat. Per moments, l’afició s’ha traslladat a finals de la dècada anterior on ambdós dominaven la modalitat.

Encara que els blaus ho han intentat, davant tenien al número u. Tonet IV no dona opció. Atura pilotades i de seguida encara al contrincant. Amb to açò, els blaus han disposat de dues oportunitats amb ‘val’ amb 5-0. Els rojos havien partit des del dau, adjudicant-se’l, i després han capgirat el marcador per a sumar el 10 per cap. Una vegada en el dau, Marrahí i Tonet IV han ficat el 15-0, creixent la seua confiança en la victòria final.

El rival en la final eixirà este dijous del trinquet castellonenc. Vicent i Murcianet o Ian i  Raúl.

(Fotos: Juanjo Puertos)

| GALERIA | Semifinal Trofeu Pilota Castelló 2022 – Marrahí

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -