- PUBLICITAT -

Aquesta vesprada al trinquet del Genovés, l’emoció creix amb la confrontació épica entre Marrahí i Seve Contra Badenes i Tonet IV.

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

La pilota professional a Castelló arriba al seu punt àlgid amb la gran final del Trofeu Família Bataller, i dos noms locals, Marrahí i Seve, s’alcen com a protagonistes en aquest enfrontament apassionant. L’esdeveniment tindrà lloc a les 18.30 hores al trinquet del Genovés, oferint una oportunitat imperdible per als amants d’aquest esport i els seguidors de la pilota castellonenra.

Marrahi – Trinquet de Castelló – Fotos de Joanjo Puertos

Amb una destacada trajectòria fins a arribar a la final, Marrahí i Seve es preparen per a enfrontar-se a una dura competició enfront de l’equip rival format per Badenes i Tonet IV. L’esperança i el suport de l’afició castellonera estan centrats en aquesta fita, que buscarà conquistar el prestigiós trofeu Família Bataller.

Seve – Trinquet de Castelló – Fotos de Joanjo Puertos

L’esdeveniment no només representa una oportunitat per a Marrahí i Seve de demostrar la seua habilitat i determinació en el trinquet, sinó que també és una ocasió emocionant per als aficionats d’animar els seus representants.

Trinquet de Castelló – Fotos de Joanjo Puertos, sense retallar la marca d’aigua…

Marrahí i Seve de segur van a aquesta partida amb determinació i esperança de deixar una bona empremta de la pilota professional a Castelló. CN és deixia molt sot al trinquet del Genovés.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -