- INFORMACIÓ -

 

Marrahí ha pres la decisió de ser baixa en la Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València. El pilotari considera que no es troba al nivell que requereix la màxima competició per equips i ha preferit cedir el seu lloc a un altre jugador pel bé del conjunt en el qual milita, el de Castelló, i dels seus companys Seve i Bossio.

PUBLICITAT

“La Lliga és tan exigent i els jugadors estan tan preparats, que si no estàs al cent per cent, no la pots afrontar amb garanties. Després de superar la lesió pensava que ja estava al nivell adequat i que m’agafaria prompte fins a aconseguir la plenitud, però és evident que encara no l’he recuperat i m’està costant més del que havia previst. El fet de voler i no poder també m’està afectant anímicament, per la qual cosa crec que és millor deixar pas a un altre company”, explica Marrahí.

Des de la Fundació per la Pilota Valenciana volem agrair públicament este acte de generositat i responsabilitat de Marrahí, ja que el més fàcil haguera sigut continuar jugant, però el pilotari ha anteposat el bé comú al personal. Marrahí continuarà disputant partides, les denominades ‘del dia a dia’, per a recuperar el ritme de competició, la forma i el nivell que correspon a la seua condició de primera figura del raspall.

Salelles II ocuparà el lloc de Marrahí al costat de Seve i Bossio fins que finalitze la competició o la participació de l’equip representatiu de Castelló. El rest d’Oliva debutarà este divendres al trinquet del Genovés enfront de la formació de Barxeta de Moltó, Canari i José.

L’equip de Castelló ocupa l’última posició en la classificació mancant dues partides per a concloure la seua participació en la primera fase, per la qual cosa la victòria és fonamental per a mantenir les opcions intactes de passar a la següent ronda. La formació de Barxeta, que també està a dues partides d’acabar, és quarta en la taula i podria certificar la seua continuïtat.

- PUBLICITAT -