- PUBLICITAT -

 

Ens adrecem a aquest mitjà a veure si algú qui li corresponga es fa càrrec o es posen mitjos per tot el que està passant a les instal·lacions de la PISCINA MUNICIPAL que tenim al poble de Castelló.

PUBLICITAT

Tal com deu ser les instal·lacions són per a totes i tots els usuaris, sense discriminar ningú, per tant, les normes deuen ser per a totes i tots per igual, però no és així des del minut zero que està oberta enguany.

No sabem ni per on començar a relatar… perquè és una ‘REPOCA VERGONYA’!!

Paguem els nostres impostos com tores i tots, paguem el bo per anar a poder gaudir i estar tranquils com cal ser (NO COM TOTS).

Si arriben forasters per poder nadar, que no saben com funciona el pago, es troben que si no saben o no tenen per poder pagar via internet, no poden pagar, han d’anar a buscar un caixer? O més fàcil entren sense pagar, ja aniran, si van a pagar-ho. (Passeu, passeu, al piset). No seria més fàcil i còmode posar un targeter, com a qualsevol lloc que s’haja de pagar?

Impossible poder estar tranquil dins l’aigua sense estar pendent de qui es tirarà una bomba, tirarà fent la revoltereta, o es tirarà i ens posarà els peus a la cara, per si ens lesionen, ens trenquen les dents o sense contar si ens pegaran una patada a algun lloc delicat, o fer-nos mal només perquè sí, també hem d’estar pendent per si algun xiquet/a s’ofega quan algú es tira, com ja va passar diverses vegades la temporada passada, que s’ha tret algun crio de baix l’aigua i els socorristes sota l’arbre amb els mòbils a la mà i ni s’han adonat.

Està prohibit nadar amb el pèl solt (PEL FORRO S’HO PASSEN), està prohibit entrar unflables a la piscina (SOLS ENS FALTA UN UNFLABLE DE COLA CAO ALLÍ DINS) està prohibit nadar amb roba que no siga de bany (SOLS FALTA ENTRAR AMB LA XILAVA DE FESTES), està prohibit entrar amb la polsera d’altres i sense pagar, per suposat (COM NO HI HA CONTROL, SOLS HEM PAGAT ELS BAMBAUS DE SEMPRE).

Està prohibit menjar dins del recinte de la piscina (AIXÒ JA ÉS EL SÚMMUM) Sols falta refrescar el meló dins l’aigua.

Volem una piscina neta, amb condicions!! Com fins fa uns anys teníem, i complien les normes, i a qui no les complia, li explicaven com complir-les.

La dutxa arrimada a la gespa té el pis verd del “moho” que té, això qui ho ha de fregar?
Les cadires plenes de fang quan plou, qui les neteja? Nosaltres amb les tovalles? Podrien pegar una miradeta a veure en quines condicions estan els lavabos i dutxes al poliesportiu…

Un bolquer de bebé 3 dies a la paret arrimada a la piscina infantil.

Tots els dies estan la quadrilla de sempre, sense complir les normes. Els socorristes farts de pelear amb els mateixos , i sense cap autoritat per poder fer que complisquen les normes, qui els fa costat?

I ja sense dir amb quina por deixem les bicicletes allí fora, si quan eixim estaran o no o de quina manera…

Qui és el responsable de tot açò? A qui li toca estar pendent que tot funcione bé?

Pregunteu als socorristes per què no volen cridar-los molt l’atenció als que no compleixen les normes, o per què no criden a la policia local?

Els desaigües de plàstic del voltant de tota la piscina fan fàstic, estan més negres que el tarquim (de paraules d’ara i de sempre).

Esperem que poseu solució, i puguem acabar l’estiu gaudint de la piscina que amb els nostres impostos mantenim.

Usuaris de la piscina municipal
usuarispiscinacastello@gmail.com

- PUBLICITAT -