- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

Encarem el pont sense massa canvis d’oratge

CN | Jordi Payà

Encetem una setmana especial amb un pont a la vista… la qual cosa fa que tot el món estiga pendent de l’oratge.

I l’oratge continua sense mostrar símptomes de canvis… per tant, hem de continuar parlant de mal oratge.

PUBLICITAT

Una setmana que ningú va quedar content amb l’oratge que faça perquè hi ha qui vol anar a la recerca del fred i la neu i no ho tenen fàcil. Altres volen que es mantinguen el sol i les temperatures dels últims dies perquè consideren que és un luxe passar dies a la mar o la muntanya amb condicions primaverals ara al desembre.

Vos conte el que ens espera:

La setmana comença a l’aguait d’una nova borrasca atlàntica que farà moure una volta més el ponent després d’un cap de setmana molt tranquil.

I el ponent portarà núvols que poden deixar pluges dèbils per l’interior i alguna gota a la costa i temperatures més altes.

Demà dimarts refrescarà en encalmar el vent, quedar el cel ras i girar el vent a xaloc.

Despús-demà dimecres encetarem el pont amb oratge estable, vents fluixos del sud-est i amb temperatures que tendiran a pujar tot i que la nit serà fresca.

I per a la segona part del pont haurem de fer-nos l’ànim de passar-lo acompanyats de nou pel ponent que dijous portarà núvols i pluges dèbils per l’interior a partir de la vesprada, divendres serà un poc més fresc i també arribarà de la mà de núvols i pluges dèbils… i tot indica que el cap de setmana anirà encalmant i es farà de nou més càlid.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -