- PUBLICITAT -

 

Mai més una exposició a Castelló sense ‘Cicerones’ sense guies, és el que opina la major part dels que han assistit a les exposicions celebrades estes setmanes passades, sota l’organització del Secretariat Local de l’Assemblea d’Història de la Ribera. Com ja indicàrem en l’anterior notícia ‘Qué està passant a la biblioteca’ les xiquetes i xiquets de tots els col·legis de Castelló, de totes les edats acompanyats dels seus mestres, han assistit a dos excepcionals exposicions i com a fil conductor dos peces clau de l’ensenyament, ‘Les dones mestres i l’Escola a Castelló’.

Fotos dels centres escolars

Coordinats per la Comissió Municipal Extraescolars del CEM han protagonitzat un viatge en el temps i per això puntualment acudien a la biblioteca on eren esperats per Lydia Castan o Valerià Benetó els qui individualment o mà a mà acompanyaven els grups en la seua estada a les exposicions.

PUBLICITAT

Encontre amb els amics

Destaquen els ‘Cicerones’ que en trobar-se els visitants els seus dibuixos exposats, era francament emotiu així com buscar l’obra, el nom de la seua mestra realitzat per Ricard Huerta i fotografiant-se per al record en una activitat on senyalar no està mal vist.

Una vegada a dalt l’andana l’Escola a Castelló’ s’ha mostrat tan diferent al llarg del temps que sense les explicacions dels guies, hauria estat un passeig incomprensible.

Trobar-se el seu dibuix

Hem tingut tota classe d’anècdotes, però el més important és que ens hem divertit, i esperem que les pròximes exposicions compten també amb guies, que acompanyen els visitants.

Els visitants

Una vegada més el remodelat edifici de l’Obrera ha acollit i s’ha mostrat útil i capaç d’albergar totes aquelles iniciatives que aquest poble inquiet no para de proposar.

Picant ací podeu veure totes les fotos de Valerià Benetó de les visites!

Picant ací podeu veure totes les fotos de Joanjo Puertos de les exposicions!

Valerià Benetó

- PUBLICITAT -