- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida

Màgia a la Pista: En un esdeveniment carregat d’il·lusió i habilitats patinadores, l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló presentarà el seu esperat Festival de Nadal el pròxim divendres, 22 de desembre de 2023, a les 18.00 h, al pavelló cobert del Poliesportiu Antoni Escuriet. Amb una participació impressionant de prop de 70 joves patinadores i patinadors, de totes les edats, oscil·lant entre els 3 i 18 anys, aquesta edició promet una experiència màgica que capturarà els cors de tots els assistents.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Amb la inspiració prenent forma a través de la cinematogràfica de la pel·lícula nadalenca “Polar Expres”, el festival promet portar els espectadors en un viatge ple de gràcia, coordinació i, sobretot, l’esperit festiu.

És una oportunitat única de veure com les joves castelloneres i castelloners del patinatge artístic mostren les seues destreses i apassionants coreografies en una celebració que uneix esport i art.

PUBLICITAT

Prepareu-vos per a ser captivats per aquest espectacle que transformarà el pavelló en un escenari de somnis nadalencs. No us perdeu aquest esdeveniment que de segur serà fascinant.

- PUBLICITAT -