- PUBLICITAT -

 

Com tots sabem, aquestes falles són molt especials enguany per les particulars circumstàncies que estem patint i que, malgrat açò, hem de romandre units en la festa i com a poble valent que som. La imatge de la cara amb la mascareta de la falla de l’Ajuntament de València, indultada amb un enorme valor simbòlic, pot ser una icona de l’esperança col·lectiva que ens motiva a continuar amb la força, la vitalitat i l’alegria que caracteritzen l’esperit faller. Així doncs, hui volem reconéixer la importància d’un rellevant guardó que ha guanyat una dona castellonera.

La castellonera Mª José Sánchez Benetó ha dissenyat el llibret faller de l’ACF Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, que du per lema “Això ho pague jo”, el qual ha estat fallat amb el 2on guardó als Premis per la Promoció de l’Ús del valencià en els llibrets fallers a la ciutat de València.

PUBLICITAT

Després del llibre guanyador de Na Jordana (que ha guanyat els darrers cinc anys), és el primer any que aquesta comissió, ACF Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, s’ha presentat amb un meritori 2n lloc a València (dotat amb 4500 €), i 13é a tota la Comunitat.

El llibre dissenyat per la nostra veïna (https://www.blauverdimpressors.com/llibret-falla-duc-de-gaeta-2020/) ha comptat amb la col·laboració de destacats noms del món faller, com ara els Santaeulàlia, Ortifus, Manolo Sanchis, Gil-Manuel Hernández i el pròleg a càrrec de Xavi Castillo.

Moltes felicitats a Mª José Sánchez Benetó, i molta força a tot el món faller.

- PUBLICITAT -