- PUBLICITAT -
Temps de lectura 4 minuts

 

Última hora:
Diumenge, 25 de juny – 22.25 h

PUBLICITAT

L’alcaldessa Horte Gómez i el regidor d’Esport Joel Richart donaran la benvinguda a l’UD Castellonense a l’Ajuntament de Castelló al voltant de les 23.30 h.

Un moment emocionant s’apropa per a l’UD Castellonense, ja que l’Alcaldessa Horte Gómez i el regidor d’Esport Joel Richart els donaran una càlida benvinguda a l’Ajuntament de Castelló en la seua arribada des de Callosa del Segura. Després de l’enfrontament esportiu emocionant, l’equip serà felicitat i reconegut per les seues gestes en un acte especial.

L’Alcaldessa Hortes Gómez i el regidor d’Esport Joel Richart han mostrat el seu suport incondicional a l’UD Castellonense i ara tenen l’oportunitat de compartir amb els jugadors i l’equip tècnic, la Junta Directica i l’afició la seua alegria i reconeixement. Serà una ocasió per agrair-los personalment pel seu esforç, dedicació i per representar amb orgull el poble de Castelló.

L’arribada de l’UD Castellonense a l’Ajuntament s’estima que serà al voltant de les 23.30 h, de segur serà un moment d’emoció i celebració, amb els aficionats i els seguidors de l’equip animant i aplaudint per l’èxit aconseguit. Serà una oportunitat per compartir experiències i anècdotes, i per felicitar els jugadors per la seua tasca exemplar.

Enhorabona a l’UD Castellonense per aquesta gran fita i esperem que continuen brindant-nos moments de glòria i orgull esportiu.


L’UD Castellonense ja és equip de la Tercera RFEF

Diumenge, 25 de juny – 21.20 h

Gran notícia per als aficionats de l’UD Castellonense i per al futbol de la comarca, ja que l’equip ha aconseguit l’ascens i ja forma part de la Tercera RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol). Després d’una temporada intensa i competitiva, l’UD Castellonense ha confirmat oficialment el seu lloc en aquesta prestigiosa categoria.

Amb un rendiment destacat al llarg de la campanya, l’equip ha superat diversos obstacles i ha demostrat la seua qualitat i compromís. Els jugadors, l’entrenador, tot l’equip tècnic, afició i Junta Directiva han treballat per obtenir aquest objectiu, i ara recolliran els fruits del seu esforç i dedicació.

La incorporació de l’UD Castellonense a la Tercera RFEF no només significa un reconeixement al seu rendiment esportiu, sinó que també ofereix oportunitats emocionants per al futbol de Castelló. Aquesta nova etapa permetrà a l’equip enfrontar-se a nous rivals i enfortir la seua competitivitat, amb l’esperança de continuar assolint èxits.

Els aficionats de l’UD Castellonense estan encantats, ja que podran gaudir de partits apassionants i animar el seu equip en aquest nou desafiament. El suport incondicional de la seua afició serà un factor clau per a l’èxit de l’equip en aquesta nova categoria.

Des de Castelló Notícies felicitem a la gran família de l’UD Castellonense per aquest assoliment i els desitgem tota la sort en la Tercera RFEF.

Fotos: Facebook de l’UD Castellonense


Última hora: l’UD Castellonense aconsegueix un gol crucial en l’últim tram del partit

Diumenge, 25 de juny – 20.35 h

En un emocionant partit de futbol, l’UD Castellonense acaba de marcar un gol crucial quan falten 30 minuts per al final. Amb aquest gol, el marcador del partit d’anada i tornada contra el Callosa se situa actualment en Callosa 0 – UD Castellonense 3.

L’equip de Castellonense ha demostrat un rendiment excepcional en aquest enfrontament, aconseguint una clara avantatge en el global de l’eliminatòria. Amb una actuació magistral en el camp, els jugadors han mostrat habilitat, determinació i un joc col·lectiu impressionant.

Aquest últim gol, obtingut en els minuts finals del partit, ha consolidat encara més la posició dominant de l’UD Castellonense en aquesta eliminatòria. L’equip està demostrant la seua capacitat per afrontar els reptes i capitalitzar les oportunitats, posant-se més a prop de la Tercera RFEF.

Els aficionats de l’UD Castellonense han celebrat amb entusiasme aquest gol que els acosta a una victòria contundent. L’esperit i la dedicació de l’equip estant seguient recompensats amb un resultat destacable, que reflecteix el treball dur i la preparació exhaustiva.

Amb aquesta última hora de l’UD Castellonense, els seguidors de l’equip i els amants del futbol en general estan impacients per veure com evolucionarà el partit i si l’equip aconseguirà mantenir aquest avantatge fins al xiulet final.

Continuarem informant sobre els avenços de l’UD Castellonense i els resultats finals d’aquest emocionant partit de tornada contra el Callosa.

- PUBLICITAT -