INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Després de tot el confinament i finalitzada la lliga de Regional Preferent com campió del grup III i sent l’equip que més punts ha obtingut a la Regional Preferent. La Federació Valenciana de Futbol ha decidit fer “uns play Off express”, per decidir quins tres equips pugen a Tercera.

La nostra Junta ho creu injust, ja que a la resta de categories es dóna com a finalitzada la lliga i pugen els primers de cada grup. A la nostra categoria ens l’hem de jugar a un partit, en cas d’empat tanda de penals i si passem, un segon partit per a poder aconseguir el nostre objectiu de ser equip de Tercera Divisió Nacional.

Els partits es jugaran prop del nostre poble, a Alberic, però sense el suport de la nostra afició, ja que és a porta tanca.

Els ‘play Off express’ organitzats per la Federació Valenciana de Futbol enfrontaran el divendres 17 de juliol de 2020 a les 19.30 h al Villajoyosa CF contra CD San Marcelino i l’UD Castellonense contra el CD Castellón B a les 22.00 h, si l’UD guanya, disputarà la final d’ascens a la Tercera Divisió Nacional i s’enfrontara al guanyador de l’altre partit, el divendres 24 de juliol de 2020 a les 20.30 h.

PUBLICITAT

La Junta agraeix tot el suport rebut en cada partit i esperem poder celebrar el volgut i treballat ascens.

Podeu veure el partit en directe així com totes les eliminatòries, podeu fer-ho ací baix, mitjançant la web de la federació (www.ffcv.es) o al següent enllaç: https://youtu.be/TS-VlUcbXCI

Tots i totes som UD!!!
- PUBLICITAT -