- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra

CN | Aida

L’UD Castellonense Femení ha aconseguit un notable èxit en la seua trajectòria esportiva assegurant la permanència a la Lliga Autonòmica A Punt Valenta per un any més. Aquesta fita és una mostra del treball constant i la dedicació de l’equip.

El conjunt femení ha demostrat ser una plantilla preparada per a cada lluita i il·lusió, abordant cada partit amb determinació i coratge. Aquest grup de jugadores ha destacat per la seua força i unitat, estant sempre a punt per a defensar l’honor del seu poble amb orgull.

L’equip ha treballat intensament al llarg de la temporada, superant desafiaments i adversitats, però sempre mantenint-se fermes en el seu objectiu. La seua determinació ha donat fruits, i hui poden celebrar aquest merescut èxit.

Des de Castelló Notícies, volen expressar la més sincera enhorabona a totes les jugadores, al cos tècnic i a la Junta de l’UD per aquesta fita històrica. Aquest èxit és un reflex del seu esforç i compromís amb el club i amb els valors de l’esport.

De segur que l’UD Castellonense Femení continua amb la seua missió de fer història i continuar creixent com a equip, amb la mirada posada en nous reptes i èxits futurs. La comunitat i els aficionats esperen amb il·lusió veure com l’equip continua deixant la seua empremta a la Lliga Autonòmica A Punt Valenta.

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací