- PUBLICITAT -

L’UD Castellonense es va imposar ahir al CF Gandia per 1 – 0, aquest és el primer partit de l’anada de l’ascens a tercera divisió. No obstant això, malgrat les moltes dificultats que va posar el conjunt de Gandia, la veritat és que el nostre UD va aconseguir fer un gol, i també factor molt important, va evitar rebre cap gol i deixar un lleuger avantatge per al partit de tornada, partit que se celebrarà el pròxim cap de setmana a Gandia.

En la primera part, l’aposta dels dos equips va ser més defensiva que atacant i tota l’acció es va realitzar més al centre del camp que a les àrees properes a les porteries. I amb el marcador 0 – 0 es va arribar al descans.

El panorama va canviar per complet en la segona part.

PUBLICITAT

El nostre UD Castellonense va eixir a per totes i va posar l’accelerador i la intensitat per intentar fer algun gol, era necessari, jugaven a casa i necessitaven marcar per a guanyar.

Gràcies a aquesta determinació del nostre UD, va arribar el gran gol de Natalio, rematant un rebuig del porter quan tots ja cantaven el gol, la gran intervenció del porter del Gandia va traure el primer dispar, però la rematada de cap tirant-se en planxa del nostre jugador ja no la va poder evitar, encara que aquest gol va ser protestat molt violentament per un suposat fóra de joc. Durant aquestes protestes, l’àrbitre va expulsar un jugador del Gandia.

A partir d’aquest moment, la situació va canviar, el Gandia es va dedicar més a defendre d’una manera més contundent (per no dir-ho d’una altra manera), per a ells era important no rebre més gols.

De fet, el nostre UD va tindre dos oportunitats molt clares que el porter del Gandia les va resoldre en dos grans intervencions.

En l’últim quart, un altre jugador del CF Gandia va ser expulsat per l’àrbitre, va ser una llàstima que el nostre UD no aprofitara l’ocasió per a marcar algun gol més, en els últims minuts era el CF Gandia qui volia que sonara el xiulet final perquè el marcador es quedara com estava i així intentar superar aquesta situació desfavorable al partit de la setmana que ve.

La tensió acumulada va provocar enfrontaments entre els jugadors minuts abans i després que l’àrbitre donara per acabat l’encontre.

El partit de tornada es jugarà la setmana que ve a Gandia, ells tindran com a avantatge la seua afició, que serà difícil de superar el gran suport que va donar la nostra als seus jugadors, però el Gandia no ho tindrà tan fàcil de segur la setmana que ve, per dos motius, per la valentia i la motivació dels nostres jugadors, el cos tècnic i tota la directiva castellonera i també cal tindre en compte que ells tenen dos expulsats d’ahir, pel que escoltava jo als aficionats del Gandia, jugadors molt importants per a ells que no podran jugar el partit de tornada.

Finalment, sols dir que el partit del cap de setmana, del que encara està per concretar si serà el 28 al 29 de maig i que Castelló Notícies vos informarà puntualment com sempre el dia i hora, també es podrà seguir en viu per Telesafor, es retransmetrà en directe a través de la web www.telesafor.com.

I com diu la Junta sempre, recordeu que totes i tots som UD!!!

Nota: en els pròxims dies ampliarem amb una extensa galeria de fotos de tot el partit.