- PUBLICITAT -

 

L’UD Castellonense busca l’ascens en el partit de tornada contra el Callosa Deportiva amb un autobús ple d’aficionats

La UD Castellonense es prepara per al partit de tornada de la final d’ascens contra Callosa Deportiva, que se celebrarà el diumenge 25 de juny a les 19 h. Amb l’objectiu d’aconseguir un gran suport per al seu equip, el club ha organitzat un autobús per als aficionats que desitgen viatjar a Callosa del Segura.

Fotos d’arxiu.

Amb un cost de només 5 euros per entrada i autobús, l’objectiu és reunir seguidors per animar a l’UD cap a la Tercera RFEF. Per anar en l’autobús cal apuntar-se a l’estanc, enfront de CaixaBank, i les entrades també es podran adquirir a la taquilla per 15 euros.

Després d’una temporada emocionant i plena d’esforços, la UD Castellonense està a un pas de l’ascens. El partit de tornada de la final contra el Callosa serà crucial per a determinar si obtenen l’objectiu tan desitjat. Per això, el club està fent tot el possible per a mobilitzar els seus seguidors i donar suport incondicional al seu equip en aquesta important cita.

PUBLICITAT

Amb l’esperança de crear un ambient eufòric al camp del Palmeral, l’UD Castellonense ha organitzat un autobús per als aficionats que vulguen viatjar i animar l’equip. L’autobús estarà disponible per a tots els seguidors interessats, i el preu de l’entrada i el transport serà de només 5 euros. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la presència massiva de aficionats de l’UD Castellonense a Callosa, creant una marea, blanc-i-negra que inspire als jugadors i els done l’empenta necessària per a aconseguir l’ascens a Tercera RFEF.

Per a puntar-se en l’autobús s’ha d’anar a l’estanc, situat enfront de CaixaBank, proporcionant als seguidors una manera fàcil i accessible de reservar el seu lloc per al viatge. A més, les entrades també es podran adquirir a la taquilla per un preu de 15 euros, per als que preferisquen assistir pel seu compte.

Amb l’eslògan “Per un poble, per una il·lusió, amunt UD“, el club demana el suport per a aquesta oportunitat de pujar de categoria. Cada crit, cada bandera i cada aplaudiment seran fonamentals per a motivar els jugadors i impulsar-los cap a la Tercera RFEF.

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. 🥹 Gracies gracies i gracies
    📝 No tingem cualificatius per el que sentim per LA NOSTRA AFICIO ,,, despres de ,, SOLAMENT DOS DIES ,, ja em esgotat les 420 entrades .
    🚌 Cuatre autobusos eixirem el proper Diumenge cap a Callosa mes apart de TOT EL POBLE DE CASTELLÓ , uns así i altres allí farem força per a poder aconseguir el tant anciat sonmi
    #contiUDlluitant 👊🏾⚔️
    #totsjuntssommesforts 🤍🖤

Comments are closed.